SINIRLI SAYIDA KONUTLAR İÇİN HEMEN BAŞVURUN! ÇEKİLİŞ ARALIK 2009' DA

Uygulamalar

| |

Uygulamalar, Aralık 2009'daki çekilişten sonra, yine Aralık ayı içerisinde sponsor firmalar aracılığıyla üretilerek gerçekleştirilecektir.

Okkito, son üretim teknolojileri olan hafif çelik ve membran üretim teknolojilerini kullanmaktadır. Uygulamalar, İstanbul Sefaköy'de bir mahallede yer alacaktır. Konutlar arazi ile birlikte değişkenlik göstermektedir. 7 m2 ile 25 m2 arasında ve maksimum 2,30 m yüksekliğindedir. Kullanıcı talebine göre, istenirse konutun bahçe alanı genişletilebilir ya da değiştirilebilir.

Konutlar, Okkito asistanları tarafından, hava koşullarına bağlı olarak arazi üzerinde 1 ya da 2 iş günü içerisinde yerleştirilir ve kullanıma açılır. Aralık 2009 ayı içerisinde yapılacak olan çekilişte, 2 adet konut inşa edilecektir.

NOT: Konutlar, donatısızdır.



Construction

2 houses are constructed in a district of Sefakoy, Istanbul after the drawing held by Okkito in December 2009 within sponsors.Okkito uses latest light gauge steel structure and membrane technologies. Houses vary from 7 m2 to 25 m2 with a maximum height of 2,30m depending on the condition of the land. The garden plot of the houses can be expanded or changed due to respect of the dweller.Houses are constructed in 1 to 2 days with Okkito assistants depending on weather conditions and are open.NOTE: Houses are unfurnished.

1 AY İÇİNDE TESLİM !